a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt et.

Contact

620 Eighth Avenue, New York, United States of America + 555 786 897 Mon-Sat, 9:00 am-7:00 pm Mail us office@example.com

Share

  • No products in the cart.
10
  /  Blog   /  Κρέμασε ο ουρανός του αυτοκινήτου σας;

Κρέμασε ο ουρανός του αυτοκινήτου σας;

Μάθετε πως μπορείτε να αλλάξετε το ύφασμα της οροφής του αυτοκινήτου μόνος σας

και πώς να επιτύχετε άψογο αποτέλεσμα

Η διαδικασία είναι απλή

 

  1. Αφαιρείτε πρώτα κάθε επιπλέον αξεσουάρ, όπως μπροστινά σκίαστρα, χειρολαβές, εσωτερικό φωτισμό του αυτοκινήτου και διάφορα αξεσουάρ στήριξης με το αμάξωμα.

  1. Τραβήξτε με το χέρι για να αποκολληθεί το επιπρόσθετο μέρος της οροφής από το αμάξωμα. Ο καλύτερος τρόπος για να μπορέσετε να κάνετε οποιαδήποτε επισκευή είναι να βγει από την πόρτα του πορτ μπαγκάζ.
  1. Τα υφάσματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αντικατάσταση του ουρανού του αυτοκινήτου σας είναι πάντα εξαιρετικών τεχνικών προδιαγραφών και έχουν ως φινίρισμα τρείς διαφορετικές υφές :
  1.  Αφαιρέστε όλο το παλαιό υλικό από τον ουρανό του αυτοκινήτου σας.

Προσοχή αυτό είναι το πρώτο βασικό σημείο που πρέπει να προσέξετε, καθώς εάν παραμείνει έστω και λίγο από το παλαιό υλικό δεν θα μπορέσετε να τοποθετήσετε σωστά το καινούργιο ύφασμα. Στην εργασία σας αυτή βοηθάει η χρήση συρματόβουρτσας και γυαλόχαρτου για τα αφαιρεθεί πλήρως κάθε υπόλειμμα του παλαιού υλικού από κάθε σημείο (ειδικά στα σημεία των χειρολαβών και του εσωτερικού φωτισμού)

Υφασμα ουρανού αυτοκινήτου

  1. Απλώστε την κόλλα με ένα πινέλο επάνω στην επιφάνεια του ουρανού του αυτοκινήτου σας και στο πίσω μέρος του υφάσματος, στην πλευρά που βρίσκεται το αφρώδες υλικό, σε στάδια ανά30 εκατοστά και αφήστε ένα μικρό χρονικό περιθώριο για να εξατμιστεί το πολύ διαλυτικό

 

  1. Τοποθετήστε το καινούργιο ύφασμα στον ουρανό του αυτοκινήτου σας τελειοποιώντας την εφαρμογή στα σημεία των χειρολαβών και του εσωτερικού φωτισμού. Προσοχή δεν χρειάζεται να πιέσετε με κάποιον επιπλέον τρόπο για την τοποθέτηση , καθώς η κόλλα μπορεί να διαπεράσει το ύφασμα προκαλώντας αισθητικό πρόβλημα. Γυρίστε τις άκρες του υφάσματος από την εσωτερική πλευρά του ουρανού και κόψτε το επιπλέον ύφασμα

Υφασμα ουρανού αυτοκινήτου

7. Αφήστε τον ουρανό με το ύφασμα εκτός αυτοκινήτου για περίπου 24 ώρες σε σκιερό σημείο μέχρι να στεγνώσει εντελώς η κόλλα.

  1. Επανατοποθετήστε τον ουρανό στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και τοποθετήστε ξανά τα αποσπώμενα μέρη όπως χειρολαβές, εσωτερικό φωτισμό και σκίαστρα.

Υφασμα ουρανού αυτοκινήτου